betalkort-  Säkra leveranser och trygg e-handel  -

Produkter i din varukorg

Totalt
0 SEK
Beställ materialprover

Beställ materialprover

Vi rekommenderar att du beställer materialprover av de produkter du är intresserad av. Vi skickar dessa kostnadsfritt med post inom ett par dagar. Proverna kan du beställa enkelt direkt i shoppen.

Vi reserverar oss för avvikelser i färgåtergivning av publiceringstekniska skäl, färgåtergivningen beror på skärmens inställningar och kan därför variera.Vi erbjuder våra kunder gratis tygprover så att ni kan se rätt färgnyans, ljusgenomsläpplighet och kvalitet. Reklamationer pga att färgnyansen inte stämmer med vad du ser på din skärm accepteras inte då man har alla möjligheter att se nyansen i verkligheten innan beställning.

Hur beställer jag materialprover?

Varje avdelning har en färgöversikt uppdelad i olika kategorier beroende på villken produkt du är inne på. För muspekaren över de tyger / material du är intresserad av och välj "spara som materialprov". Du kan spara flera åt gången. När du är klar klickar du på länken "beställ" längst upp på sidan. Fyll i dina adressuppgifter och gärna din e-post adress.

E-post adressen används inte för reklamutskick utan endast för att bekräfta att dina prover är på väg, eller för att svara på eventuella frågor som du kan ställa i samband med din beställning av materialprover!

Tyger

Våra tyger är tillverkade i antingen bomull eller polyester. Läs mer om materialet under respektive produkt. Tänk på att bomull kan krympa något  av fukt och värme eftersom det är ett naturmaterial och därmed mer levande.

Samtliga tyger är av hög kvalitet och tillverkade med största omsorg om miljön. Vi använder oss av välkända tygleverantörer som Almedahls, Descotex, Miranda, Junkers & Müllers och Lienesh. Alla tyger är utvecklade för solskyddande ändamål och klarar våra kunders höga krav på färgbeständighet och ljustålighet.

Material

Våra bambupersienner är tillverkade av det välkända materialet bambu. Bambu är en odlad växt som skördas efter 4 till 6 år. Återväxten sker automatiskt eftersom bambu är en gräsväxt.

Detta snabbväxande gräs odlas på stora plantager och skördas under kontrollerade former. Genom att använda odlad bambu istället för exotiska träslag, undviker man att hota den hårt utsatta tropiska regnskogen. Även bambu är ett naturmaterial så vi rekommenderar inte att persiennerna utsätts för direkt väder och vind.

Alla våra aluminium persienner är tillverkade av aluminium (inte plast, vilket gör dem mer hållbara). Även alla material är avsedda för solskyddande ändamål och klarar våra kunders höga krav på färgbeständighet och ljustålighet.

 

prove2_500x440

prover_500x440