+46 (0)40 93 57 55
  • Gratis materialprover
  • Måttanpassning efter behov
  • Egenutvecklade komponenter

Rollodins motoriserade solskydd Motionblinds från Coulisse är banbrytande inom solskydd genom att vara dels mer prisvärda och dels enklare att installera och använda än många andra motorlösningar. De kan enkelt styras var du än befinner dig, hemma eller när du är iväg. Upptäck de oändliga möjligheterna och hitta den lösning som passar dina behov! Uppenbara mervärden är energieffektivitet, trygghet och säkerhet men framförallt bekvämlighet. Våra motoriserade solskydd passar perfekt in i ditt smarta hem.

powered-by-motionblinds-black

Vilken motor ska jag välja?

Beroende på dina förutsättningar och behov kan du välja mellan olika motorer. En grundläggande fråga är om du vill driva din gardin med 230 volts nätspänning och en fast anslutning eller om det är enklare med en batterilösning. Vid nyproduktion och omfattande renovering rekommenderar vi alltid att dra fram 230 volts anslutning till någon sida av fönstret. Om den möjligheten inte finns så är batterimotorerna enkla och mycket populära lösningar. Dessa kan eftermonteras i princip var som helst.

230V
230 volts-motorerna levereras med en 150 cm lång vit kabel för fast anslutning. De är tänkta att kopplas i en dosa av behörig elektriker. Här kan du se och ladda ner manual till våra 230 volts-motorer, inklusive kopplingsschema:

230V motor Manual 

 

Batteri

motorrullgardin-bestandsdelar-m-eng-text

Batterimotorerna har alla inbyggda Li-Io batterier. Hela motorn inkl batterier sitter alltså inne i röret på rullgardinen och inget syns utanpå. I den ända på rullgardinen som du väljer att ha motorn finns en Micro-USB anslutning för laddning. 

Vilka möjligheter för styrning finns?

Smarta rullgardiner som anpassar sig efter dina behov är ingen framtidsdröm längre. Skapa de smarta funktioner som underlättar ditt liv redan idag!

Motionblinds med fjärrkontroll
De av våra motorer som har radiomottagare kan du styra med fjärrkontroll. Då kan du programmera in ett övre, ett nedre och ett favoritläge. Till dessa positioner tar sig rullgardinen med ett enkelt knapptryck. Självklart kan du stanna den på valfri annan position också.

fjarrkontroller-1515puck

Appstyr dina Motionblinds-rullgardiner

Med wifi-bryggan öppnas massor av möjligheter. Då kan du genom appen Motion Blinds av Coulisse styra dina solskydd. I appen får du utöver det vanliga "Upp" och "Ner" tillgång till smarta funktioner som tidur och möjligheter att sätta upp scheman.

motionblinds-appen-skarmdumpar-mobil

Pullmotion
På våra batteridrivna motorer finns även en pullmotion-möjlighet. Detta är en liten ögla som man kan aktivera motorn manuellt med. Det går även att hänga i en dragtofs, som gör att du når lite lättare.   

Homey och Motionblinds
Det är en ganska enkel sak att styra dina Motionblinds genom Homey eftersom det finns en app som sköter kopplingen genom Homey. Sök bara på Motionblinds under tillbehör på Homeys webbplats, så hittar du rätt. Att använda Homey kräver att du även har Motionblinds wifi-brygga.

Home Assistant och Motionblinds
Även för Home Assistant finns en färdig integration att ladda ner. Ladda ner gratis i din Smartphone.